Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: LA DISPOZIŢIA DVS. Miercuri, 27 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

6 Februarie 2020
Vizualizari: 725
Comentează add

De la vântul puternic au căzut copaci pe carosabil, în Bucureşti şi în mai multe judeţe aflate sub avertizări, iar în câteva localităţi s-au înregistrat pene de curent electric.

Trafic rutier închis pe A2 Bucureşti-Constanţa şi pe multe DN-uri

radiojurnal

    Foto. Arhivă.

În mai multe regiuni din ţară sunt semnalate probleme din cauza vremii nefavorabile, în contextul în care mare parte din ţară este sub incidenţa mai multor avertizări "Cod roşu, portocaliu şi galben".

Traficul rutier este închis pe Autostrada A2 Bucureşti-Constanţa şi pe drumurile naţionale  DN 2, DN 23, DN 12C, DN 13B, DN 1A, DN 21 şi DN 3, iar pe alte drumuri naţionale se circulă cu dificultate.

Din cauza vântului puternic au fost doborâţi copaci pe carosabil, atât în Bucureşti, cât şi în mai multe judeţe aflate sub avertizări, iar corespondenţii RRA au semnalat că sunt întreruperi ale alimentării cu energie electrică în Judeţele, Vaslui, Galaţi, Giurgiu, Constanţa şi Brăila.

În plus, în Judeţul Constanţa manevrele sunt suspendate în toate porturile maritime, din cauza vântului puternic, iar traficul vehiculelor cu masă mai mare de 7,5 tone pe 6 drumuri naţionale din judeţ a fost restricţionată.


Etichete trafic rutiercod roşucod portocaliuviscolelectricitatecopaci

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live