Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Luni, 03 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Cristina Dumitrescu

8 August 2014
Vizualizari: 1009
Comentează add

Toţi inculpaţii în dosarul privatizării Institutului pentru Cercetări Alimentare condamnaţi astăzi la închisoare cu executare s-au predat poliției.

Toți condamnații din dosarul ICA s-au predat poliției

cristina-dumitrescu

Omul de afaceri Dan Voiculescu. Foto: captură video.

Toţi inculpaţii în dosarul privatizării Institutului pentru Cercetări Alimentare condamnaţi astăzi la închisoare cu executare s-au predat la Inspectoratul de Poliţie Ilfov şi la Poliţia Capitalei, afirmă surse poliţieneşti citate de reporterul Daniela Mănuţă.

Instanţa a transmis Poliţiei şi mandatele de punere în executare a sentinţei.

Toti condamnatii in dosarul ICA ajung la penitenciarul Rahova,unde vor sta in carantina 21 de zile,iar dupa aceasta perioada administratia nationala a penitenciarelor va stabili regimul si locul de detentie, au declarat surse din Politia Romana, reporterului RRA, Daniela Mănuță.

Curtea de Apel Bucureşti a pronunţat astăzi sentinţa definitivă în dosarul privatizării Institutului pentru Cercetări Alimentare, în care omul de afaceri şi preşedinte fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu a primit o pedeapsă de 10 ani de închisoare, pentru acuzaţia de spălare de bani.

Instanţa a dispus şi confiscarea sau sechestrarea unor propietăţi sau conturi bancare ale lui Voiculescu şi ale fiicelor sale.

Toţi cei 12 condamnaţi au la dispoziţie căi extraordinare de atac, între care, recursul în casaţie şi contestaţie în anulare.


Etichete Dan VoiculescupredatIJP IlfovprivatizareInstitutul pentru Cercetări AlimentareCurtea de Apel Bucureşticondamnări

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live