Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ARENA NAŢIONALĂ (continuare) Sâmbătă, 01 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

11 Februarie 2022
Vizualizari: 384
Comentează add

Italia renunţă de astăzi la masca de protecţie în aer liber şi redeschide discotecile, însă numai pentru cei care au un certificat de vaccinare.

Tot mai multe ţări europene relaxează restricţiile anti-CoVID

radiojurnal

      Foto: commons.wikimedia.org/wiki/File:SARS-CoV-2_without_background.png

Tot mai multe ţări europene relaxează restricţiile impuse pentru a limita răspândirea coronavirusului. 

Italia renunţă de astăzi la masca de protecţie în aer liber şi redeschide discotecile, însă numai pentru cei care au un certificat de vaccinare.

Se schimbă regulile şi în Franţa, unde ministrul sănătăţii a anunţat că de la sfârşitul lunii în locurile publice în care accesul se face doar pe baza certificatului verde oamenii nu vor mai fi obligaţi să poarte mască.

Islanda renunţă şi ea la o serie de măsuri, iar din acest sfârşit de săptămână sălile de sport, piscinele şi staţiunile de schi îşi vor putea desfăşura activitatea la capacitate maximă. Programul barurilor, restaurantelor şi discotecilor se prelungeşte cu o oră.

În Belgia, peste o săptămână, restaurantele, cluburile şi discotecile nu vor mai fi nevoite să închidă la miezul nopţii, însă intrarea se va face doar cu certificat de vaccinare. În plus, de vinerea viitoare telemunca nu mai este obligatorie, ci doar recomandată, iar elevii de până în 12 ani nu vor mai fi obligaţi să poarte masca la şcoală.

În Germania, unde autorităţile spun că nu a fost încă atins vârful actualului val de infectări, o primă etapă de relaxare a restricţiilor ar putea fi analizată săptămâna viitoare.


Etichete Italiamasca de protecţiecertificat de vaccinarepandemia covid-19

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live