Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Vineri, 10 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mihaela Helmis

20 Octombrie 2016
Vizualizari: 1143
Comentează add

La Centrul de Presă al Societăţii Române de Radiodifuziune, Teatrul Naţional Radiofonic a prezentat în primă audiţie spectacolul-eveniment "Alegerea".

TNR a prezentat în primă audiţie spectacolul-eveniment "Alegerea"

mihaela-helmis

 

La Centrul de Presă al Societăţii Române de Radiodifuziune, Teatrul Naţional Radiofonic a prezentat în primă audiţie spectacolul-eveniment "Alegerea".

"Alegerea" reprezintă un remarcabil act de cultură de mare profunzime şi, totodată, un gest de iubire şi de gratitudine faţă de Familia Regală a României.

Aici, în prezenţa Alteţei Sale Regale Principesa Maria a României, a fost ascultată piesa "Alegerea", publicată în volumul "Un război, un exil, o viaţă", povesită de Majestatea Sa Regina Ana a României, scris de Alteţa Sa Regală Principele Radu al României.

Un spectacol de teatru radiofonic, aşa cum spuneam, care a emoţionat publicul aflat aici, în Centrul de Presă, şi, care, a stârnit, apoi, o mulţime de comentarii, pentru că ne impresionează pe toţi alegerea pe care o avem de făcut în viaţă şi, mai ales, gândul la momentul în care a fost scris la 'patru mâini' acest text, întâi în limba engleză, apoi în limba franceză şi, apoi, în limba română, văzând acum, primind acum şi haină sonoră pentru Teatrul Naţional Radiofonic.

Spectacolul va fi difuzat în ziua de 25 octombrie, la postul nostru de radio, Radio România Actualităţi, chiar de ziua Majestăţii Regale, Regele Mihai al României.


Etichete Centrul de Presă al Societăţii Române de RadiodifuziuneTeatrul Naţional RadiofonicAlegerea

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live