Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Luni, 03 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

17 Decembrie 2018
Vizualizari: 1256
Comentează add

Ministerul Finanţelor a prelungit, cu o săptămână, perioada în care pot fi achiziţionate titlurile de stat "CENTENAR".

Titlurile de stat "CENTENAR" pot fi cumpărate până pe 21 decembrie

florin-lepadatu

 

Ministerul Finanţelor a prelungit, cu o săptămână, perioada în care pot fi achiziţionate titlurile de stat "CENTENAR", cu valoarea nominală de un leu, dobândă avantajoasă de 4,5 la sută pe an şi o maturitate de doi ani.

Acestea mai pot fi cumpărate până pe 21 decembrie la unităţile Trezoreriei Statului şi până pe 19 şi 20 decembrie, prin reţeaua de oficii poştale din mediul rural, respectiv urban.

Iulian Olescu are detalii: "După încheierea perioadei de subscriere, MFP va organiza joi, 27 decembrie, o tombolă prin care o mie de persoane care au investit minimum 500 de lei în aceste titluri de stat vor fi selectate pentru a primi un bonus de dobândă în valoare de 5.000 de lei fiecare, bonus ce va fi acordat în perioda imediat următoare declarării câştigătorilor.

Lista acestor câştigători va fi publicată pe site-ul Ministerului Finanţelor.

Acesta este a treia emisiune de titluri de stat către populaţie din ciclul "CENTENAR", valoarea nominală a unui titlu fiind de un leu, dobânda de 4,5 % pe an şi maturitatea de doi ani, iar veniturile aferente sunt neimpozabile.

Valoarea maximă a subscrierii pe fiecare investitor este de 200.000 de lei pentru subscrierile realizate prin intermediul unităţilor operative ale Trezoreriei Statului şi de asemenea de 200.000 de lei pentru subscrierile realizate prin Poşta Română.

În perioada de subscriere, investitorii au posibilitatea să solicite anularea sumei subscrise, depunând  o cerere de anulare, însă după încheierea perioadei, subscrierile sunt irevocabile şi nu mai pot fi anulate.

În cazul decesului, dreptul de proprietate asupra titlurilor de stat se transferă moştenitorilor legali."


Etichete Baniinflaţietitluri

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live