Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE Joi, 07 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

11 Decembrie 2021
Vizualizari: 474
Comentează add

Una din firmele furnizoare în cadrul campaniei de testare a elevilor pentru depistarea coronavirusului precizează că poate livra imediat cele 2,4 milioane de teste contractate.

Testele de salivă "pot fi livrate imediat"

radiojurnal

   

Una din firmele furnizoare în cadrul campaniei de testare rapidă a elevilor pentru depistarea coronavirusului precizează că poate livra imediat cele 2,4 milioane de teste contractate, aflate în stoc și nerecepționate de IGSU pe motiv de depășire a termenului de livrare.

Într-un comunicat, compania arată că a demonstrat prin documente faptul că întârzierea cu 30 de ore față de termenul-limită s-a datorat unor motive imprevizibile, independente de voința societății.

Zilele trecute, Ministerul Educației a anunțat că nu deține informații cu privire la data de livrare a următorului lot de teste. Într-o primă fază au fost distribuite cele necesare pentru prima săptămână de testare rapidă, luni și joi. Nu se știe, așadar, la acest moment cum și când vor ajunge testele pentru săptămâna viitoare, dat fiind că marea majoritate a acestora se fac acasă, înainte ca elevii și preșcolarii să meargă la cursuri.(RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI - 11 decembrie, ora 15:00:40)/eradu/asalar

 

Etichete teste de salivascolielevifirmalivrare(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live