Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * S Joi, 29 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

25 Octombrie 2014
Vizualizari: 1113
Comentează add

Frigul este însoţit de vânt puternic - este cod galben în Bucureşti şi în alte judeţe din Dobrogea şi sud-est.

Temperaturi scăzute în toată țara

radiojurnal

Foto: Arhivă. 

Temperaturile sunt extrem de scăzute în aproape toată ţara - în unele zone maximele sunt chiar şi cu 10 grade mai mici decât normalul perioadei.

Frigul este însoţit de vânt puternic - este cod galben în Bucureşti şi în alte judeţe din Dobrogea şi sud-estul teritoriului.

Nici în următoarele zile vremea nu va fi mai bună.

Meteorologul Maria Tomescu: "Vremea se va menţine deosebit de rece în estul şi sudul ţării, acolo unde valorile termice pe timpul zilei, deci temperaturile maxime, vor fi chiar şi cu 10 grade mai scăzute decât cele care ar fi trebuit să se înregistreze în această perioadă.

"Pentru zilele următoare, vorbim despre maxime de la -2 grade în nordul Moldovei, până la cel mult 9-10 grade în partea de sud a ţării.

"Mult mai bine stau lucrurile în regiunile intracarpatice, acolo unde temperaturile sunt apropiate de valorile normale.

"De menţionat că nopţile vor deveni foarte reci, temperaturi negative la nivelul întregii ţări, chiar până la -14 grade în depresiunile din estul Transilvaniei, valori pozitive înregistrându-se doar pe litoral şi în Dealurile de Vest, unde se vor atinge dimineaţa 5-6 grade", a precizat meteorologul Maria Tomescu.


Etichete frigtemperaturi scăzutevântvreme

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live