Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: VATRA LUMINOASĂ Sâmbătă, 17 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

8 Octombrie 2017
Vizualizari: 738
Comentează add

Peste 100 de universităţi şi instituţii educaţionale din 11 ţări, multe aflate în topul celor mai bune din lume, sunt prezente la Târgul Universităților.

Târgul Internaţional al Universităţilor, la Bucureşti

radiojurnal

  

Peste 100 de universităţi şi instituţii educaţionale din 11 ţări, multe aflate în topul celor mai bune din lume, sunt prezente la ediţia din acest a Târgului Internaţional al Universităţilor, care continuă astăzi la Bucureşti.
 
Evenimentul s-a bucurat ieri de un real interes, în pofida ploii - a declarat reprezentantul organizatorilor, Ruxandra Zaharia:
 
Ruxandra Zaharia: "Este evenimentul-reper pentru tinerii care doresc să afle mai multe informaţii legate de studiul în România sau în străinătate.
 
"Ei vin aici să afle mai multe despre programele de studiu, să se decidă, să vadă ce li se potriveşte cel mai bine şi să se informeze cu privire la modalitatea de aplicare la universităţile la care vor să meargă mai departe.
 
"Estimăm că vom avea în jur de 8.000 de vizitatori la finalul zilei, când se încheie evenimentul din Bucureşti, şi noi vom merge mai departe, în Timişoara şi Iaşi."
 
În oferta târgului sunt cuprinse 9.000 de programe de licenţă, masterat şi doctorat în diferite domenii, de la afaceri şi management până la medicină, drept sau IT./
 

Etichete târgul internaţional al universităţilorruxandra zaharialicentadoctoratmasterat

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live