Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PROBLEME LA ZI Joi, 28 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Stelian Radu-Cacuci, Oradea

17 Mai 2015
Vizualizari: 1159
Comentează add

Peste zece mii de vizitatori au trecut pragul târgului, în primele patru zile. Astăzi de la ora 13 sunt acordate trofeele Gaudeamus.

Târgul Gaudeamus – Radio Romania, organizat la Oradea, se încheie azi

stelian-radu-cacuci-oradea

Gaudeamus. Foto: radiocluj.

Duminică este ultima zi a ediţiei a doua a Târgului “Gaudeamus – Radio Romania”, organizat la Oradea.

Peste zece mii de vizitatori au trecut pragul târgului, în primele patru zile.

60 de expozanţi, mii de titluri de carte, 40 de standuri acoperind o suprafaţă de peste 350 de metri pătraţi – sunt principalele repere statistice.

Dacă ieri vizitatorii i-au putut cunoaşte pe “Invitaţii de nota 10 – Olimpicii României”, elevi din zona de nord-vest premiaţi la olimpiadele internaţionale, astăzi de la ora 13 sunt acordate trofeele Gaudeamus.

Este vorba de trofeul “Editurilor”, trofeul “Cea mai râvnită carte” decernată prin votul publicului, trofeul “Presei”, premiul “Educaţia”, decernat unei instituţii de învăţământ în semn de apreciere a modului de promovare a ofertei educaţionale la târg, premiul “Miss lectura”, acordat celei mai frumoase cititoare prezente la târg, şi premiile “Tombolei Gaudeamus”.

Mai este de amintit şi proiectul “Cărţile se întorc acasă”: mii de volume, donate de vizitatori şi edituri în cele cinci zile, vor ajunge la biblioteci care nu au mai primit de mult timp fonduri pentru achiziţii.

Târgul Gaudeamus de la Oradea, care se încheie la ora 15.00, este singurul eveniment din seria de 87 de târguri de carte pe care Radio România le-a iniţiat până acum, organizat în colaborare cu o autoritate locală din oraşul–gazdă.
 


Etichete Târgul Gaudeamus - Radio RomâniaOradeaexpozantiOlimpicii RomânieipremiiCărţile se întorc acasă

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live