Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: REPORTERII ACTUALITATII (CONTINUARE) Miercuri, 02 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

20 Noiembrie 2020
Vizualizari: 118
Comentează add

Târgul Gaudeamus Radio România prezintă, în format online, evenimente și întâlniri cu autorii preferați și cu noile lor cărți.

Târgul Gaudeamus Radio România continuă, în format online

florin-lepadatu

 

Târgul Gaudeamus Radio România prezintă, și vineri, în format online, evenimente și întâlniri cu autorii preferați și cu noile lor cărți.

Publicul poate vota, în continuare, pe adresa de Facebook a acestei ediții pentru cea mai râvnită carte a anului.

Postările sau prezentările live se reiau peste două ore - ne spune Mihaela Helmis: "Nu mai puțin de 43 de postări live sau înregistrate în sisteme mai mult sau mai puțin adaptate ne așteaptă și azi, din oră în oră, într-o diversitate de bun augur.

Poezie la Editura Universității, romanele, chiar trei la număr, ale lui Alexander Hausvater, noile apariții în colecțiile Radio Prichindel și Noapte bună, copii, dar și cartea de sinteze etice și morale Dimineața.

Apoi, Antonio Sandu vorbește despre o posibilă criză a bioeticii, în timp ce Editura Vremea ni-l prezinta pe Corneliu Coposu sub lupa Securității.

Și vin și azi cu noutăți Editurile Litera, Paralela 45, Noema, Tritonic, dar și Cartea Românească Educațional, care ne tentează cu o nouă carte de poezie, de astă dată, a cunoscutului prozator Răsvan Popescu."


Etichete gaudeamus

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live