Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PROBLEME LA ZI Joi, 21 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

16 Noiembrie 2020
Vizualizari: 184
Comentează add

VIDEO

Târgul de Carte Gaudeamus Radio România s-a deschis oficial Târgul de Carte Gaudeamus Radio România s-a deschis oficial - Conține video

radiojurnal

Târgul de Carte Gaudeamus RADIO ROMÂNIA s-a deschis oficial în această după-amiază printr-un eveniment inaugural online, aşa cum se va desfăşura, de altfel, întreaga ediţie cu numărul 27, în condiţiile restricţiilor impuse de pandemia de COVID-19.

Preşedintele-director general al SRR, Georgică Severin.


Gergică Severin: Vom avea a-27-a ediţie a Târgului de Carte Gaudeamus într-un format online, într-un format poate mai adaptat secolului XX, sigur adapat pandemiei, dar un format care are o valenţă extraordinară prin faptul că domnul Norman Manea a acceptat să fie preşedintele de onoare.


Norman Manea: Este o deosebită bucurie şi onoare să inaugurez, fie şi din depărtare, ediţia a 27-a a Târgului Internaţional de Carte Gaudeamus. E o nouă confirmare, în condiţii de incertitudine şi vulnerabilitate, a fidelităţii faţă de cultură şi creativitate, în care România a adus dintotdeauna un aport preţios de originalitate şi strălucire. Transmit salutul meu solidar tuturor cititorilor, sciitorilor şi editorilor implicaţi.


Realizator: Scriitorul Norman Manea este în acest an preşedintele de onoare al Târgului de Carte Gaudeamus.

Pe pagina de internet dedicată gaudeamus.ro pot fi urmărite în direct sau înregistrate toate momentele incluse în programul celor 7 zile de Târg: lansări şi prezentări de carte sau colecţii, conferinţe şi concursuri.

Pe acelaşi site se află şi standurile virtuale ale celor peste 100 de participanţi: edituri, distribuitori, platforme educaţionale şi instituţii de cultură, de unde se pot face şi cumpăraturi.

VIDEO:


Etichete Târgul de Carte Gaudeamus Radio România(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live