Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (Continuare) Vineri, 14 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mihaela Helmis

18 Noiembrie 2020
Vizualizari: 429
Comentează add

Aflat la cea de-a 27-a ediție, târgul s-a adaptat la condițiile actuale și poate fi urmărit până duminică, 22 noiembrie, pe noul site gaudeamus.ro.

Târgul de carte Gaudeamus Radio România, exclusiv online

mihaela-helmis

Târgul Gaudeamus Radio România, organizat anul  acesta exclusiv online, continuă și astăzi.

Aflat la cea de-a 27-a ediție, târgul s-a adaptat la condițiile actuale și poate fi urmărit până duminică, 22 noiembrie, pe noul site gaudeamus.ro, unde obținem informații despre cele mai noi apariții editoriale, dar și despre fiecare dintre cele peste 100 de standuri virtuale.


Până la această oră, 11 noi prezentări au intrat azi în zestrea de cărți aduse în arhiva site-ului www.gaudeamus.ro din domeniul cărții pentru copii, al beletristicii, al pamfletului, al religiei, psihologiei sau al asistenței sociale.

Bogdan Papacostea a prezentat, de pildă, versiunea în limba română a cărții "The Cyber Effect.

Psihologia comportamentului uman în mediul online", apărut la Editura Niculescu, volum ce deschide cercetarea asupra mediului tot mai artificial în care trăim.


Bogdan Papacostea: Trebuie să o spunem: online-ul este un univers aparte. Chiar asta ne și transmite doctorul Mary Aiken de la bun început: când vorbim despre mediul virtual sau online, vorbim despre o altă lume cu alte reguli.  Volumul este deci, pe de o parte, o încercare de a înțelege un univers aproape complet nou, pe de altă parte, reprezintă și o serie de reguli pe care ar trebui să le cunoaștem pentru a fi mai în siguranță atunci când accesăm mediul online.


Reporter: Pe pagina de deschidere a Târgului Gaudeamus, desfășurat exclusiv online, în afara trimiterii spre site-urile virtuale ale participanților, a programului evenimentelor în premieră și a datelor despre Concursul național de lectură ' "Mircea Nedelciu", pe coloana specială "Vreau o școală ideală" au început să apară postările care intră într-un inedit concurs organizat de Gaudeamus Radio România. E de bătut la fiecare ușă virtuală.

(RS)


Etichete Târgul de carte Gaudeamus Radio Româniaexclusiv online(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live