Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (continuare) Joi, 29 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

9 August 2022
Vizualizari: 524
Comentează add

Târgul de Carte Gaudeamus Radio România, ediția Sibiu are loc în perioada 12 – 16 august.

Târgul de Carte Gaudeamus Radio România, ediția Sibiu

florin-lepadatu

 Foto: facebook.com/radioromania.gaudeamus/.

RADOR  - Târgul de Carte Gaudeamus Radio România revine în vârf de sezon estival în Piața Mare din Sibiu, între 12 și 16 august.


Vechiul centru istoric al orașului Sibiu va găzdui în următoarele zile tot ce e mai nou și mai atractiv pe piața de carte din România, îmbogățind astfel cu un nou punct de maxim interes programul sibienilor și al celor care vor alege să petreacă aici câteva zile de vacanță.


Evenimentul este organizat de Radio România, prin Echipa Gaudeamus și Radio România Regional (Cluj, Sibiu și Brașov), cu sprijinul Primăriei Sibiu, iar deschiderea oficială a ediției va avea loc vineri, 12 august, la ora 12:00.


Președintele de onoare al Târgului de Carte Gaudeamus Radio România din Sibiu va fi, în acest an prof. univ. dr. Constantin Necula, preot, scriitor și cadru didactic, la fel de îndrăgit în fiecare dintre aceste ipostaze.


Târgul va fi deschis între orele 11:00 și 22:00, în primele patru zile, și între orele 11:00 și 20:00, marți, 16 august; accesul publicului este liber.


Cei peste 30 de participanți, printre care figurează cele mai prestigioase edituri din țară, alături de care își găsesc cu succes locul distribuitori de muzică și jocuri – să nu uităm că suntem în vacanță! – vor însufleți pentru câteva zile una dintre cele mai cunoscute și deja foarte animate destinații turistice din România, într-un oraș cu o bogată tradiție culturală.


Cele mai „fierbinți” apariții editoriale, ieșite în ultimele zile de sub tipar, lansări de carte și sesiuni de autografe cu câțiva dintre scriitorii români „pe val” în acest moment, concursuri cu premii în cărți, reduceri și oferte speciale, vor transforma Piața Mare din Sibiu într-o destinație de neratat pentru pasionații de lectură.


Etichete gaudeamus

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live