Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Bună dimineaţa, România! Luni, 25 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mihaela Helmis

19 Noiembrie 2020
Vizualizari: 113
Comentează add

De la deschiderea de luni şi până acum, înregistrăm aproape 25.000 de utilizatori unici şi peste 135.000 de accesări pe site-ul gaudeamus.ro şi pe Facebook-ul târgului.

Târgul de carte Gaudeamus Radio România, a patra zi

mihaela-helmis

Târgul de carte Gaudeamus, organizat în format digital în acest an de Radio România, a ajuns în cea de-a patra zi de desfăşurare.

De la deschiderea de luni şi până acum, înregistrăm aproape  25.000 de utilizatori unici şi peste 135.000 de accesări pe site-ul gaudeamus.ro şi pe Facebook-ul târgului.


Aseară, cea mai proaspătă postare pe Facebook și printre bannerele de pe site-ul www.gaudeamus.ro ne anunța reduceri și de 55% la cărți, acum, la ediția online a târgului.

Cu coduri și parole speciale, cărțile de peste vară și cele ale toamnei ni se oferă, dar nu fără întâlnirile obișnuite cu autorii, editorii sau criticii lor, ce-i drept, online, care aduc argumente pentru a ne dori cartea solicitată de acasă printr-un click, în condiții dintre cele mai comode.

La fel e și cu propunerile de la Editurile Didactică sau Curtea Veche, pe care le-am ales acum.
-: Titlul dialog a fost o discuție în sine. El este, de fapt, prima și a doua replică din absolut toate paginile acelei cărți.

Pentru că toate conversațiile mele cu copiii, și cele confortabile, și cele mai puțin confortabile, și /.../ și confesiunile, de fapt, mi-am dat seama că așa au început.


Ioana Chicet Macoveiciuc: Eu sunt Ioana Chicet Macoveiciuc, sunt autoare de cărți pentru copii și pentru oameni mari și astăzi ne întâlnim la Gaudeamus să vă povestesc despre un nou joc proaspăt lansat, cu personajele create de mine alături de Lavinia Trifan, ilustratoarea și de Editura Didactica Publishing House, am pregătit un joc.


Reporter: Rămâne să le identificați și să continuați navigarea în cea de-a doua jumătate a ediției cu numărul 27 Gaudeamus Radio România.


Realizator: Astăzi, Radio România Actualităţi intră în proiectul "Vreau o şcoală ideală", organizat de Gaudeamus - Radio România, on air în radioprogramul "Între prieteni", dar şi la secţiunea rezervată pe siteul gaudeamus.ro.

(RS)


Etichete targul de carte gaudeamusradio romania(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live