Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Marţi, 07 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

RADOR

9 Martie 2021
Vizualizari: 459
Comentează add

Târgul de Carte de la Frankfurt vrea să primească din nou editorii, autorii și vizitatorii, în octombrie, anul acesta.

Târgul de Carte de la Frankfurt va fi un eveniment faţă în faţă

rador

Foto: facebook.com/radioromania.gaudeamus/.

Târgul de Carte de la Frankfurt vrea să primească din nou editorii, autorii și vizitatorii, în octombrie, anul acesta, transmite publicația deutschlandfunk.de.

Târgul este planificat ca un eveniment față în față cu formate digitale suplimentare și poate fi adaptat flexibil la pandemie, au anunțat organizatorii de la Frankfurt pe Main. Protecția sănătății pentru expozanți și vizitatori este o "prioritate maximă''.

Evenimentele față în față sunt, prin urmare, legate de un concept detaliat de igienă. Este proiectat un design spațios al sălii, cu culoare semnificativ mai largi, pentru a controla vizitatorii.

Dimensiunea minimă pentru standurile expoziționale va fi dublată la opt metri pătrați. Costurile suplimentare asociate sunt finanțate prin programul guvernnului federal intitulat: ''Neustart Kultur''.

Toți participanții la târg trebuie să se înregistreze în avans. Numărul vizitatorilor este, de asemenea, monitorizat și controlat, în conformitate cu regulile de protecție împotriva infecțiilor care se vor aplica în octombrie.

''Industria are nevoie de schimb și vizibilitate mai mult ca niciodată'', a declarat Juergen Boos, director general al Târgului de Carte de la Frankfurt. Cu toate acestea, toate evenimentele ar trebui transmise în direct. 

Din cauza pandemiei de coronavirus, Târgul de Carte de la Frankfurt a avut loc complet digital, în octombrie, anul trecut.

Târgul de Carte de la Leipzig planificat inițial pentru luna mai, cel de-al doilea mare eveniment din industria germană, este anulat pentru a doua oară la rând, din cauza pandemiei.

Anual, aproape 300.000 de vizitatori îi trec pragul Târgului de Carte de la Leipzig.


Etichete (ii)cartetargfrankfurt

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live