Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: EUROATLANTICA (R) Vineri, 19 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio România Constanţa

13 Septembrie 2021
Vizualizari: 367
Comentează add

Sute de kilograme de peşte şi icre au fost confiscate în Delta Dunării

radio-romania-constanta

 Foto: Arhivă.

Poliţiştii Serviciului de Poliţie ,,Delta Dunării" din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române au acţionat, în perioada 4 - 9 septembrie, pentru prevenirea şi combaterea pescuitului ilegal şi a comerţului ilicit cu peşte şi produse din peşte.
 
Potrivit unui comunicat al Poliţiei Române, au fost efectuate 7 percheziţii domiciliare şi constatate 12 infracţiuni privind pescuitul şi acvacultura, fiind aplicate 2 sancţiuni contravenţionale.
 
Poliţiştii au legitimat 16 persoane şi au verificat 12 mijloace de transport. De asemenea, poliţiştii au reținut 382 de kilograme de peşte, 224 de kilograme de icre (1,32 de kilograme de icre negre), 138 de unelte de pescuit (95 de setci tip monofilament, 38 de setci din fir textil, în lungime totală de aproximativ 8.470 m, 2 prostovoale, un ohan şi două capcane pentru raci), 2 ambarcaţiuni, 2 motoare pentru ambarcaţiuni şi un autovehicul.
 
Valoarea aproximativă a bunurilor confiscate este de 97.000 de lei. În cauzele instrumentate, 13 persoane au fost conduse la sediul poliţiei, pentru cercetări.

Etichete delta dunăriibraconajpeșteicre negresturion

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live