Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: IN ZORI Duminică, 09 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

8 Decembrie 2019
Vizualizari: 376
Comentează add

O acţiune la nivel naţional a fost demarată de poliţiştii de investigare a criminalităţii economice.

Suspiciuni oficiale privind eliberarea unor acte și permise

radiojurnal

Foto: Arhivă.

Poliţiştii de investigare a criminalităţii economice au demarat o acţiune de verificare la nivel naţional a modalităţii în care sunt eliberate fişele medicale pentru obţinerea/preschimbarea permisului auto, permisului de port-armă, a atestatelor profesionale, obţinerea ajutorului social, realizarea dosarelor de pensionare pe caz de boală şi altele.

Există indicii că fişele ar fi fost eliberate fără ca persoanele în cauză să efectueze testele şi analizele medicale necesare sau persoanele care solicită eliberarea de fişe medicale sunt consultate de asistenţi medicali, după care fişele sunt trimise într-o altă localitate, unde sunt semnate şi parafate de medicii specialişti.

Poliţiştii au mai descoperit că persoane încadrate cu grad de handicap vizual grav ori handicap psihic au obţinut/preschimbat permisul de conducere, acţiuni ce pot avea un impact grav în ceea ce priveşte siguranţa circulaţiei pe drumurile publice. Aceste verificări vor continua şi în perioada următoare, se precizează în comunicatul IGPR.


Etichete permiscriminalitatefalsuri

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live