Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - OMUL CU CHITARA Duminică, 28 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alex Lancuzov

28 Martie 2012
Vizualizari: 1760
Comentează add

RATB a suplimentat numărul de curse către Aeroportul Henri Coandă ca urmare a creşterii numărului de călători datorită mutării traficului aerian de pe Aeroportul Aurel Vlaicu.

Suplimentarea autobuzelor 780 şi 783 către Henri Coandă

alex-lancuzov

Autoritatea Metropolitană de Transport Bucureşti (AMTB), instituţie aflată în subordinea Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii, a solicitat RATB suplimentarea numărului de curse către Aeroportul Henri Coandă ca urmare a creşterii numărului de călători datorită mutării traficului aerian de pe Aeroportul Aurel Vlaicu.

Astfel oferta de transport a fost majorată, la solicitarea AMTB,  prin suplimentarea numărului de autobuze cu 34% pe linia 780, care face legătura între Gara Basarab şi Aeroportul Henri Coandă, în zilele de lucru cât şi în cele de sărbătoare.

Pe linia 783, care circulă între Piaţa Unirii şi Aeroportul Henri Coandă, numărul de autobuze va creşte cu 20% în zilele lucrătoare şi cu 50% în zilele de sâmbătă şi duminică.

De asemenea a fost redus şi intervalul de timp la care vor circula cele două autobuze, de la 35 la 25 minute pentru linia 780 şi de la 30 la 15 minute pentru linia 783.

În funcţie de numărul curselor de pasageri programate în cursul nopţii, AMTB ia în calcul şi introducerea unei linii de noapte care să facă legătura între Aeroportul Henri Coandă şi centrul Bucureştiului.


Etichete Ştiri BucureştiRATBlinii

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live