Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: M3 - MUZICA DE LA 3 Miercuri, 08 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

15 Octombrie 2021
Vizualizari: 201
Comentează add

Ministrul interimar al sănătății, C.Attila, a informat la o emisiune TV, că în Bucureşti sunt zeci de pacienţi intubaţi în unităţi de primiri urgenţe care ar trebui să fie în ATI.

Suplimentare de paturi ATI în Bucureşti până luni

radiojurnal

   Cseke Attila. Foto: Agerpres.

În Bucureşti vor mai fi operaţionalizate, până cel târziu luni, paturi de terapie intensivă, a anunţat ministrul interimar al sănătăţii Cseke Attila și a precizat, într-o emisiune televizată, că este vorba despre 15 paturi la Spitalul "Bagdasar-Arseni cu posibilitatea desfăşurării unei unităţi mobile cu încă 10 paturi ATI şi despre încă şapte paturi ATI şi 10 de terapie intermediară la Spitalul Colentina.

Cseke Attila a informat că în Bucureşti sunt zeci de pacienţi intubaţi în unităţile de primiri urgenţe care ar trebui să fie în ATI. Ministrul intermar al sănătăţii a mai spus că la Spitalul Modular din Pipera deja sunt internaţi 50 de pacienţi şi vor mai fi aduşi acolo şi alţii. Cseke Attila a anunţat şi că 8 pacienţi infectaţi cu SARS-COV-2 au fost transferaţi, ieri, la clinici din Ungaria, iar în cursul zilei de astăzi transferul de pacienţi va continua.


Etichete cseke atilalocuri aticazuri intubarepandemia covid-19

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live