Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Bună dimineaţa, România! Luni, 16 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Autor

Eugen Rusu

20 Martie 2013
Vizualizari: 1900
Comentează add

Deşi mai sunt doar şase săptămâni până la deschiderea sezonului estival, staţiunile din sudul litoralului nu sunt nici pe departe pregătite să primească turişti.

Sudul litoralul românesc, în paragină Sudul litoralul românesc, în paragină - Conține audio

eugen-rusu

Foto: Agerpres arhivă.

Deşi mai sunt doar şase săptămâni până la deschiderea sezonului estival, staţiunile din sudul litoralului nu sunt nici pe departe pregătite să primească turişti.

Hoteluri nemodernizate, terase în paragină, câini şi mizerie pe plaje neîngrijite – cam aceasta este imaginea unor staţiuni, cândva puncte de atracţie la Marea Neagră: Mangalia, Venus, Jupiter sau Neptun- Olimp.

Şi ministrul turismului, Maria Grapini, care a vizitat ieri aceste staţiuni, alături de primarul Mangaliei, a plecat mai mult decât dezamăgită de ce a văzut.

Aceasta spune că va avea o propunere legislativă care să acţioneze în sensul obligării proprietarilor de active lăsate în paragină să le renoveze şi să le readucă în circuitul turistic, sau să le vândă unor investitori serioşi.

Audio: Pentru a afla mai multe despre starea staţiunilor din sudul litoralului, invitat la Apel Matinal, este primarul Mangaliei, Cristian Radu, intervievat de Mona Constantinescu.


Etichete Ştiri Sud-Estsezon estivalplajă1 maisudul litoraluluituriştiMarea NeagrăMangaliaVenusJupiterNeptun- OlimpMaria Grapini

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live