Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CONTRACRONOMETRU Miercuri, 25 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

4 Martie 2021
Vizualizari: 485
Comentează add

De la începutul anului, au fost efectuate peste 100 de controale în trafic, la fonduri forestiere sau la unităţi comerciale. A fost confiscat peste 1.200m3 de material lemnos.

Suceava:transportatorii de material lemnos monitorizați de Garda Forestieră

radiojurnal

  Foto: Adriana Tudose

În Judeţul Suceava, traseele pe care circulă transportatorii de material lemnos sunt monitorizate de Garda Forestieră. Corespondenta RRA, Mihaela Buculei, a transmis că sunt organizate filtre şi puncte fixe de control, în încercarea de a opri şi preveni delictele silvice.

Mihaela Buculei: Despre controalele efectuate şi despre rezultatul acestora, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, Ionuţ Epureanu.


Ionuţ Epureanu: Din anul 2021, în primele două luni au fost intensificate în activităţile de verificare în fondul forestier, dar şi de verificare a activităţii de debitare, procesare şi transport al materialului lemnos. De la începutul anului, au fost efectuate peste 100 de controale, atât în trafic, cât şi în fondurile forestiere sau la unităţi comerciale care au obiect de activitate debitarea sau transportul materialului lemnos, fiind confiscate peste 1.200 de metri cubi de astfel de material lemnos.


Mihaela Buculei: Activităţile de control vor continua şi în perioada următoare, având în vedere creşterea numărului de maşini care transportă material lemnos.


Etichete material lemnostransportatoricontroalegarda forestierăjudețul suceava

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live