Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Marţi, 28 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

16 Octombrie 2018
Vizualizari: 664
Comentează add

Ministrul Petre Daea, a făcut anunțul în cadrul emisiunii "Serviciul de noapte", de la Radio România Actualități, transmisă în direct de la sediul APIA.

Subvenții pt oi și capre din 1noiembrie, si pt vaci cu lapte din 1decembrie

radiojurnal

Ministrul Petre Daea, ministrul Agriculturii, invitat la Radio România Actualități

Subvenţiile pentru sectorul zootehnic, se vor acorda începând din 1 noiembrie, în funcție de animalele deținute, a anunțat ministrul Petre Daea, în cadrul emisiunii "Serviciul de noapte", de la Radio România Actualități.

Ministrul Petre Daea: La zootehnie noi dăm banii acum pe suprafețele directe, de la data de 1 noiembrie începem să dăm și la ovine și la caprine, și pentru a fi în regulă anul acesta, de la 1 decembrie începem să dăm plata întreagă, totală, pentru zootehnie la vacile cu lapte. 

100.000 de fermieri ar fi intral la plata avansului pe suprafaţă, in această noapte, în condiţiile în care sistemul APIA a devenit funcţional de la ora ZERO.

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a lansat programul acestor plăţi în direct, în exclusivitate la Radio România Actualităţi, în emisiunea "Serviciul de noapte".

Cu acest prilej, ministrul Daea a adăugat că, până cel târziu joi, toţi fermierii vor primi banii, două miliarde de euro fiind la dispoziţia agricultorilor care îndeplinesc condiţiile cerute pentru efectuarea plăţilor.

Amintim că ministrul Agriculturii a mai anunţat în cadrul emisiunii că Legea privind circulaţia juridică a terenurilor se va modifica, astfel încât statul să aibă posibilitatea să cumpere teren agricol de la proprietari sau să îl dea în arendă. 


Etichete fermieriplataavanssistemul APIAora ZEROMinistrul AgriculturiiPetre Daeasubvențiizootehnie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live