Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: LUMINA CREDINŢEI Duminică, 11 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

27 Noiembrie 2017
Vizualizari: 910
Comentează add

Într-o declaraţie a Departamentului de Stat al SUA, se arată că acest pachet de legi ameninţă progresele făcute de România în construirea de instituţii juridice puternice.

SUA: Propunerile legislative afectează independența justiției din România

radiojurnal

  Foto: Site-ul Departamentului de Stat al SUA

Guvernul american, preocupat de pachetul legislativ care ar putea submina independenţa justiţiei şi lupta anticorupţie din România

 
SUA au luat act cu preocupare de faptul că Parlamentul României pune în discuţie un pachet legislativ care ar putea submina lupta împotriva corupţiei şi slăbi independenţa justiţiei în România.
 
Într-o declaraţie de presă publicată pe site-ul Departamentului de Stat american se arată că acest pachet de legi, care iniţial a fost propus de Ministerul Justiţiei, ameninţă progresele făcute în ultimii ani de România în vederea construirii de instituţii juridice puternice şi apărate de ingerinţa politică.
 
Departamentul de Stat recomandă Parlamentului României să respingă propunerile care afectează statul de drept şi pun în pericol lupta împotriva corupţiei. 

Etichete Departamentul de Stat al SUAdeclaratieindependența justiției din RomâniaParlamentul Românieistatul de dreptlupta impotriva coruptiei

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live