Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal Miercuri, 27 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

RADOR

10 Iulie 2017
Vizualizari: 725
Comentează add

Sancţiunile impuse Rusiei nu vor fi ridicate până la reglementarea crizelor din Siria şi Ucraina, a declarat preşedintele SUA, Donald Trump.

SUA au făcut cunoscută condiţia pentru ridicarea sancţiunilor impuse Rusiei

rador

 Donald Trump. Foto: Arhivă.

Sancţiunile impuse Rusiei nu vor fi ridicate până la reglementarea crizelor din Siria şi Ucraina, a declarat preşedintele SUA, Donald Trump, după întâlnirea avută cu omologul său rus, Vladmir Putin, în contextul sumitului G20.

După cum a afirmat Donald Trump, problema sancţiunilor nu s-a pus în timpul convorbirilor avute la Hamburg cu preşedintele Rusiei. Cei doi lideri au discutat totuşi tema presupusului amestec al Rusiei în alegerile prezidenţiale de anul trecut.

"L-am întrebat ferm de două ori pe preşedintele Putin referitor la amestecul Rusiei în alegerile noastre. El a respins categoric acest lucru".  

Ceva mai devreme Trump a publicat o postare pe Twitter în care a remarcat faptul că "a sosit timpul să mergem înainte în munca constructivă cu Rusia".  

Întâlnirea dintre cei doi şefi de stat a avut loc în cadrul summitului G20 desfăşurat la Hamburg şi a durat mai mult de două ore.


Etichete TwitterTrumpVladimir PutinG20Hamburg

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live