Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ROMANIA – STARE DE ALERTĂ (CONTINUARE) Vineri, 05 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

8 Aprilie 2020
Vizualizari: 306
Comentează add

Companiile consideră că tehnologia 5G va avea un impact semnificativ, revoluționar, dar sunt îngrijorate în privința securității.

Studiu: Companiile sunt îngrijorate în privința securității tehnologiei 5G

radiojurnal

 Foto: Arhiva.

Companiile consideră că tehnologia 5G va avea un impact semnificativ, revoluționar, dar sunt îngrijorate în privința securității.

Aceasta este principala concluzie a unui studiu global realizat de Accenture și dat publicității marți.

Reporter: Gabriela Mitrovici - Peste 2.600 de decidenţi din 12 sectoare industriale din Europa, America de Nord și Asia Pacific au participat la acest studiu, iar 79% dintre ei spun că tehnologia 5G va avea un impact semnificativ asupra organizației lor.

Deși privesc cu optimism noua tehnologie, mai mult de o treime, 35% dintre respondenți și-au exprimat îngrijorarea cu privire la problemele de securitate, comparativ cu 32% în sondajul de anul trecut.

Acum, directorii cred că arhitectura de rețea 5G prezintă provocări inerente în ceea ce privește confidențialitatea utilizatorului, numărul de dispozitive și rețele conectate, precum și accesul la serviciu și integritatea lanțului de furnizare.

Pentru a face față acestor provocări, trei sferturi dintre respondenți se așteaptă să redefinească politicile și procedurile legate de securitate pe măsură ce se extinde tehnologia 5G.

Cu toate acestea, potențialul imens al acesteia este recunoscut la nivel global. 85% dintre respondenți au spus că se așteaptă să o folosească pentru a sprijini angajații mobili, atunci când se află în teren, în următorii patru ani, în creștere considerabilă față de 68% care au spus același lucru în sondajul de anul trecut.

Accenture este lider mondial în domeniul soluțiilor în strategie, consultanță, tehnologie, digital și operațiuni.

(RS)


Etichete companii5gsecuritatestudiu(RS)accenture

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live