Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TEATRU NAŢIONAL RADIOFONIC Marţi, 25 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

25 Iunie 2015
Vizualizari: 837
Comentează add

Premierul interimar Gabriel Oprea, a cerut şefilor structurilor pentru situaţii de urgenţă să fie pregătiţi să activeze grupele operative în caz de necesitate.

Structurile de urgenţă "să fie pregătite în caz de inundaţii"

radiojurnal

 Inundaţii. Foto;ISU.

Premierul interimar Gabriel Oprea, ministru al afacerilor interne, a cerut şefilor structurilor pentru situaţii de urgenţă din judeţele Harghita, Covasna, Braşov, Sibiu, Vâlcea, Argeş şi Dâmboviţa, aflate sub avertizare de cod portocaliu, să fie pregătiţi să activeze grupele operative în caz de necesitate. 
 
La nivelul fiecărui judeţ, coordonarea unitară a structurilor cu responsabilităţi în realizarea intervenţiilor este asigurată de către inspectorii-şefi ai Inspectoratelor Judeţene pentru Situaţii de Urgenţă. 
 
Centrul Naţional de Conducere a Intervenţiilor din cadrul Ministerului de Interne este în permanentă legătură cu autorităţile din judeţele vizate, care vor raporta periodic evoluţia situaţiei operative. 
 
Meteorologii au emis o avertizare de cod galben de ploi până mâine la ora 18:00 pentru 14 judeţe din centrul şi nordul ţării. 
 
De asemenea, autorităţile au transmis o avertizare de cod portocaliu de inundaţii în şapte judeţe pe afluenţii râurilor Olt şi Argeş. 
 

Afluenţii râului Olt din judeţele Harghita, Covasna, Braşov, Sibiu, Vâlcea, Argeş şi afluenţii Argeşului din judeţele Argeş şi Dâmboviţa vor fi de mâine-dimineaţă până sâmbătă-dimineaţă sub avertizare cod portocaliu de inundaţii, iar alte 14 judeţe au fost avertizate cu cod galben. 


Etichete Ştiri CentruPremierul interimar Gabriel Opreaministru al afacerilor internecod portocaliuinundaţii

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live