Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - SUCCESELE MUZICII ROMÂNEŞTI (R) Luni, 18 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

26 August 2019
Vizualizari: 461
Comentează add

DSP a efectuat un control la unitatea de agrement ieri după-amiază şi a prelevat probe de apă din bazine. Incidentul a fost sesizat prin apel la 112.

Ştrandul Moghioroş închis după ce multe persoane s-au intoxicat cu clor

radiojurnal

  Foto: Arhivă Agerpres.

Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti a suspendat activitatea Ştrandului Moghioroş, după ce ieri mai multe persoane s-au intoxicat cu clor, informează Ministerul Sănătăţii.

Zece persoane, dintre care şase copii, au avut nevoie de îngrijiri medicale şi transport la spital; ei acuzau că în apă cantitatea de clor era crescută.

Incidentul a fost sesizat prin apel la 112.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a trimis la faţa locului o ambulanţă de terapie intensivă mobilă, trei autospeciale de transport personal şi victime multiple şi o autospecială pentru măsurători biologice şi chimice.

Copiii au fost transportaţi la Spitalul Grigore Alexandrescu, iar adulţii la Spitalele Floreasca şi Universitar.

Direcţia de Sănătate Publică a efectuat un control la unitatea de agrement, ieri după-amiază şi a prelevat probe de apă din bazine.

Până la determinarea rezultatului final şi remedierea pompei de distribuire a clorului, inspectorii au decis suspendarea activităţii.


Etichete Ştrandul Moghioroş închisIncidentsesizare112.

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live