Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Sâmbătă, 23 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mihaela Buculei, Suceava

25 Mai 2020
Vizualizari: 492
Comentează add

Peste 1.200 de salariați din sistemul medical din județul Suceava au primit sporul de risc acordat celor care au lucrat cu pacienți cu COVID-19.

Stimulent de risc acordat personalului medical

mihaela-buculei-suceava

 Foto: Arhivă.

Peste 1.200 de salariați din sistemul medical din județul Suceava au primit sporul de risc acordat celor care au lucrat cu pacienți cu COVID-19.

Casa de Asigurări de Sănătate Suceava a decontat suma de peste 3 milioane de lei pentru plata sporului de risc pentru peste 1.200 de angajați în sistemul medical public și privat din județul Suceava.

Despre felul în care au fost repartizați acești bani, președintele director general al Casei de Asigurări de Sănătate Suceava, economistul Cristi Bleorțu:

"Casa de Asigurări de Sănătate a decontat personalului medical care a îngrijit bolnavii infectaţi cu virusul COVID un stimulent financiar în valoare de 2.500 de lei impozabil, la nivelul Spitalului Județean, beneficiind de acest stimulent financiar un număr de 1.055 de salariați. De asemenea, la nivelul Spitalului Municipal Rădăuți s-au acordat aceste stimulente financiare pentru un număr de 10 salariați și la nivelul Spitalului Vatra Dornei, toate cele trei servicii de hemodializă au beneficiat, de asemenea, de aceste stimulente financiare", a declarat Cristi Bleorțu.
 
Lista personalului care beneficiază de stimulent de risc s-a stabilit prin decizie a conducătorului unității sanitare angajatoare.

Etichete SuceavaCristi Bleorțucoronavirusspitalmedicalbonusstimulent

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live