Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICĂ SI RADIO (Continuare) Duminică, 28 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ilie Pintea

13 Martie 2013
Vizualizari: 4591
Comentează add

Cabanierii din staţiunea Straja promovează pachete turistice de vară, care pun în valoare munţii Vâlcan şi în afara sezonului de iarnă.

Staţiunea Straja, promovată la Târgul de Turism

ilie-pintea

Cabanierii din staţiunea Straja promovează în aceste zile, la Târgul de Turism care va avea loc la Romexpo în perioada 14-17 martie, pachete turistice de vară, care pun în valoare munții Vâlcan și în afara sezonului de iarnă.

Operatorii de turism din Straja au întocmit mai multe oferte de trasee, inclusiv de aventură, în Retezat şi zonele învecinate.

Emil Părău, de la Asociația Pro Straja, a declarat că este vorba atât de trasee spre cetățile dacice din zonă sau spre vechile biserici din Țara Hațegului, cât și de expediții off-road de o zi cu mașinile de teren.

În plus, pentru cei care doresc să vadă și altceva, au fost pregătite oferte care includ excursii la monumentele lui Brâncuși de la Târgu Jiu, sau pachete tematice legate de obiceiurile momârlanilor, existând chiar și o stână în Straja construită special pentru turiști.

În ceea ce priveşte oferta de 1 Mai şi de Paşti, turiştii vor putea alege un pachet minim de trei zile la un preţ de 399 de lei de persoană, iar oferta include cazare, masă şi masă festivă de Paşte.


Etichete Ştiri VestStrajaTârgul de Turismpromovarepachete turistice de varăŢara Haţeguluiexpediţii off-road

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live