Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CA PE ROATE (Continuare) Duminică, 22 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alex Lancuzov

29 Iulie 2017
Vizualizari: 1576
Comentează add

Directorul Metrorex, Marin Aldea, a precizat, pentru RRA, că staţia s-ar putea redeschide chiar luni dimineaţă, dacă firma care instalează porţile batante finalizează lucrările.

Staţia de metrou Aurel Vlaicu este închisă pentru modernizare

alex-lancuzov

  

Staţia de metrou Aurel Vlaicu, situată în cartierul Pipera din nordul capitalei, este închisă de astăzi până luni seara, pentru modernizarea sistemului de acces.

Staţia este situată în apropierea sediului Direcţiei Permise şi Înmatriculări Bucureşti şi Ilfov, dar şi într-o zonă cu numeroase clădiri de birouri.

În timpul restricţiilor, RATB va suplimenta numărul de autobuze care circulă pe respectivele trasee.

Directorul Metrorex, Marin Aldea, a precizat, pentru Radio România Actualităţi, că staţia s-ar putea redeschide chiar luni dimineaţă, dacă firma care instalează porţile batante finalizează lucrările mai devreme.

Marin Aldea: Am avut o serie de întâlniri şi discuţii cu constructorul pe această temă. Eu le-am cerut din nou, ca şi la Pipera, să încercăm să o punem în funcţiune luni, pe 31, la prima oră. Constructorul face tot posibilul. Sperăm să reuşim şi vom fi siguri şi vom da şi un comunicat de presă în acest sens duminică după-amiază, când vom vedea exact care este stadiul şi dacă au fost problemele rezolvate în urma testelor care se vor efectua.
 
Modernizarea sistemului de acces în 41 de staţii de metrou presupune înlocuirea sistemului vechi de turnichete cu porţi batante.
 
De săptămâna viitoare, încep lucrările la staţiile Obor, Piaţa Victoriei 2, Piaţa Sudului şi Piaţa Unirii 2.

Etichete metrustatie de metrou inchisamodernizarestaţia de metrou Aurel Vlaicudirectorul MetrorexMarin Aldea,

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live