Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ARENA NAŢIONALĂ Sâmbătă, 24 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

6 Aprilie 2020
Vizualizari: 279
Comentează add

Președintele a făcut din nou apel la oameni să respecte regulile impuse de autorități, să rămână acasă dacă nu au o problemă de rezolvat și să respecte distanțarea socială.

Starea de urgență pe teritoriul României se va prelungi cu o lună

radiojurnal

 Preşedintele Klaus Iohannis.                 Foto: presidency.ro

Starea de urgență instituită pe teritoriul României la 16 martie se va prelungi pentru încă o lună.

Președintele Klaus Iohannis a precizat într-o declarație de presă făcută la Palatul Cotroceni că, deși numărul de cazuri de COVID-19 nu este atât de mare în România ca în alte țări europene, vârful pandemiei nu a fost încă atins.

"Nu suntem încă la vârful epidemiei. În niciun caz nu este momentul să ne relaxăm. Să fim atenți să nu fim panicați și să respectăm indicațiile autorităților. Însă, trăgând linie și adunând, am ajuns la concluzia că va fi nevoie de prelungirea stării de urgență. În cursul acestei săptămâni vom elabora textul decretului și la începutul săptămânii viitoare voi emite un nou decret care va prelungi starea de urgență cu încă o lună de zile", a anunțat președintele României, Klaus Iohannis.

Președintele a făcut din nou apel la oameni să respecte regulile impuse de autorități, să rămână acasă dacă nu au o problemă de rezolvat și să respecte distanța socială.

(S.S.)


Etichete Klaus Iohannisstare de urgențădecret

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live