Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Miercuri, 26 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Gabriel Pop

17 Octombrie 2016
Vizualizari: 634
Comentează add

Zeci de mii de locuitori din Valea Trotuşului vor putea beneficia, la nevoie, de dotările secţiei modernizate care este dotată cu un computer tomograf şi aparate de radiologie.

Standarde europene la Secţia Primiri-Urgenţe a Spitalului Municipal Oneşti

gabriel-pop

 

Secţia de Primiri-Urgenţe a Spitalului Municipal Oneşti a fost redeschisă ieri şi funcţionează la standarde europene. 
 
Aceasta a fost reabilitată printr-un proiect finanţat de Consiliul Judeţean Bacău şi de cel Local Oneşti, în valoare de 6,5 milioane de lei. 
 
Managerul Oana Mihaela Secară spune că zeci de mii de locuitori din Valea Trotuşului vor putea beneficia de dotările secţiei modernizate de Primiri Urgenţe a Spitalului municipal Oneşti.  
 
Oana Mihaela Secară: Era nevoie de un compartiment extins, generos ca şi spaţii, dotat cu aparatură ultramodernă. Era nevoie de un spaţiu care să respecte toate normativele în vigoare. Este o investiţie foarte mare, cu un computer tomograf, atâtea truse şi atâtea dotări şi aparate de radiologie pe care le-au pus la dispoziţie Consiliul Judeţean cu Consiliul Local, împreună.  
 
Secţiile de Interne, Neurologie, Oftalmologie şi ORL ale Spitalului municipal Oneşti vor intra şi ele, de anul viitor, într-un proces de reabilitare.    
 

Etichete sectie urgenţestandarde ueoneştitomografradiologie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live