Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România Marţi, 27 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio România

26 August 2014
Vizualizari: 1390
Comentează add

"Suntem pregătiţi şi nu vom abdica niciun moment de la ceea ce înseamna misiunea publică a radioului" - a spus preşedintele director general al SRR, Ovidiu Miculescu.

SRR domină piaţa de profil din România

radio-romania

Societatea Română de Radiodifuziune domină piaţa de profil din România, iar RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI este lider de audienţă, scoruri foarte bune înregistrând şi RADIO ANTENA SATELOR şi RADIO ROMÂNIA CULTURAL - a declarat preşedintele director general Ovidiu Miculescu, la o întâlnire cu membrii Comisiei pentru cultură a Senatului.

Din punct de vedere financiar radioul public înregistrează un bilanţ pozitiv, după ce şi anul 2013 s-a încheiat cu un profit care stă la baza investiţiilor din acest an.

În ceea ce priveşte campania electorală pentru prezidenţiale, preşedintele director general Ovidiu Miculescu a arătat că instituţia pe care o conduce este pregătită pentru a reflecta în mod profesionist şi echidistant campania electorala.

"Suntem pregătiţi şi nu vom abdica niciun moment de la ceea ce înseamna misiunea publica a radioului" - a subliniat Ovidiu Miculescu.


Etichete SRRRomâniaRadio România ActualitățiRadio Antena SatelorRadio România CulturalOvidiu MiculescuSenat

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live