Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (continuare) Marţi, 05 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Daniela Vasilescu

28 Septembrie 2015
Vizualizari: 2285
Comentează add

Societatea Română de Radiodifuziune a primit din partea Poliției Capitalei distincția "Cel mai bun partener în susținerea activității de prevenire a criminalității, în anul 2015"

SRR, "cel mai bun susținător al activității de prevenire a criminalității"

daniela-vasilescu

Managerul Radio România Actualități Dan Preda primește distincția "Cel mai bun partener în susținerea activității de prevenire a criminalității, în anul 2015", septembrie 2015. Foto: Daniela Mănuță.

Poliţia Română desfasoara pana pe 2 octombrie,la nivel national, ,,Săptămâna prevenirii criminalităţii” .

Aflata la a X a editie, scopul actiunii este de a preveni criminalitatea şi a-i invata pe oameni cum sa adopte conduite antiinfracţionale, fiind abordate cinci paliere de interes instituţional.

Astazi politistii se vor axa, prin actiunilor lor, pe prevenirea infractiunor impotriva minorilor. Prima zi a acestei manifestari la nivel national este dedicata prevenirii infractiunilor impotriva minorilor.

Astfel, poliţiştii vor desfăşura activități în şcoli, vor distribui materiale preventive si vor instala puncte de informare la biblioteci judeţene.  

29 septembrie este ziua dedicată prevenirii delincvenţei juvenile, iar poliţiştii vor merge în şcoli, în centrele de plasament sau în parcuri.

30 septembrie va fi dedicata prevenirii infraciunilor contra patrimoniului

.Intre orele 12:00-16:00, in 8 hipermarket-uri din Capitala vor fi desfasurate activitati de informare despre prevenirea furturilor.

Joi,este ziua dedicata prevenirii criminalitatii organizate.

In colaborare cu IGPR,Institutul de Cercetare si Prevenire a Criminalitatii din Politia Capitalei,va incepe o suita de lectii preventive in 5 licee si 4 scoli generale din Bucuresti( cu sprijinul FBI).

Prima lectia se va desfasura la Liceul International de Informatica Bucuresti.

In ultima zi a saptamanii criminalitatii, Brigada Rutiera va prezenta proiectele privind siguranta rutiera a copiilor si va organiza " Ziua Portilor Deschise",la sediul din strada Udriste,sector 3.

In cadrul evenimentului de lansare, Societatea Romana de Radiodifuziune, a primit din partea Politiei Capitalei, distinctia "Cel mai bun partener pentru sustinerea activitatii de prevenire a criminalitatii, in anul 2015". 


Etichete srrradio romaniaSăptămâna prevenirii criminalităţiiCel mai bun partener în susținerea activității de prevenire a criminalitățiiDan Preda

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live