Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România Joi, 21 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ilie Pintea

13 Aprilie 2020
Vizualizari: 651
Comentează add

Medicii din spital vor lucra în regim semi-instituţionalizat şi vor fi cazaţi la hotel pe timpul în care nu vor fi la serviciu.

Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva iese din carantină

ilie-pintea

Foto: Arhivă RRA.

Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva iese astăzi din carantină, după ce ieri a avut loc dezinfecţia generală, iar conducerea militară a unităţii a dispus măsurile de reorganizare necesare.

Medicii din spital vor lucra în regim semi-instituţionalizat şi vor fi cazaţi la hotel pe timpul în care nu vor fi la serviciu.


Începând de astăzi, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva intră în tură medicii aflaţi până acum în autoizolare, iar una dintre dificultăţi este şi felul în care se va face predarea şi primirea cazurilor în condiţii de siguranţă.

Medicii vor fi cazaţi la mai multe hoteluri din oraş, iar autorităţile au contractat încă de vineri servicii de cazare şi masă pentru ei. Administratorul public al judeţului Hunedoara, Costel Avram:


Costel Avram: Tot personalul care a fost 14 zile iese din spital. Ceilalţi 240 care vor intra vor fi cazaţi într-o unitate hotelieră în municipiul Deva. Le vom asigura şi masa. Spitalul Judeţean va interna numai pacienţi care sunt infectaţi cu acest virus COVID.

Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva a intrat în carantină la 30 martie, după ce mai multe cazuri de infecţie cu COVID-19 au fost semnalate la secţia de oncologie, atât la pacienţi, cât şi la medici.

(RS)


Etichete spitaldevacarantina(RS)coronavirus

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live