Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Marţi, 07 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

15 August 2018
Vizualizari: 732
Comentează add

Mii de persoane au asistat la un impresionant spectacol naval de Ziua Marinei.

Spectacol naval impresionant de Ziua Marinei Române

radiojurnal

Foto: Arhivă.

Manifestările de la Constanţa, dedicate Zilei Marinei Române sunt în plină desfăşurare.

Mii de persoane au asistat, de dimineaţă, la un impresionant spectacol naval, dar serbările continuă pe tot parcursul zilei.

Corespondentul nostru, Sorin Cealera este acum în direct cu noi informaţii. Bună ziua, Sorin, te ascultăm.

Reporter: Bună ziua! Vacarmul s-a mai estompat după încheierea spectacolului naval care a durat o oră şi jumătate, aici în faţa falezei de la comandamentul flotei. Sute poate chiar mii de telefoane mobile şi aparate foto au fost îndreptate timp de o ora şi jumătate către mare şi cer pentru a suprinde cele mai importante momente ale demonstraţiilor oferite de Forţele Navale Române.

Este mult mai multă linişte, după ora 12:30, după ce garda de onoare şi detaşamentele de militari împreună cu militarii din Italia, Marea Britanie, Statele Unite şi Ucraina au defilat pe faleza din faţa comandamentului flotei, oamenii au continuat să se plimbe aici pe promenda de lângă Cazinou.

Au făcut în continuare foarte multe poze cu militarii români, dar şi străini care au răspuns cu amabilitate solicitărilor.

Chiar acum foarte mulţi oameni sunt strânşi pe faleză pentru a urmări un mini spectacol, oferit de marinarii români, iar pe fundal este Bricul Mircea Nava Şcoală a Academiei Navale Române.

O zi super, o zi foarte călduroasă, o zi cu temperaturi de peste 30 de grade, acum este în continuare cald la Constanţa, dar oamenii rezistă pentru că vor să savureze până la final acest spectacol si pentru că spun asta, vor continua manifestările, chiar acum se vor da startul concursurilor tradiţionale marinăreşti, iar seara Ziua Marinei va fi încheiată cu un concert susţinut de muzica militară a Forţelor Navale de la ora 20:45, urmat de retragerea cu torţe a marinarilor militari pe un traseu dinainte stabilit.

Aşadar, în continuare, mii de oameni, peste 5 000 sunt prezenţi aici.


Etichete ziua marineispectacolnavemapnconstanta

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live