Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: REPORTERII ACTUALITATII Joi, 15 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ionuţ Dragu

16 August 2012
Vizualizari: 1790
Comentează add

Regele rock'n roll-ului, Elvis Presley, va fi omagiat vineri la 35 de ani de la dispariţie, într-un spectacol intitulat "Memorial Elvis".

Spectacol "Memorial Elvis", în Parcul Naţional Spectacol "Memorial Elvis", în Parcul Naţional - Conține video

ionut-dragu

Foto: Arhivă Reuters.

Pe 16 august 1977 a încetat din viaţă Elvis Presley, idolul muzicii anilor '50-'60, actor în numeroase filme realizate special pentru el.
 
Un spectacol de omagiere va avea loc vineri în amfiteatrul Centrului Cultural "Mihai Eminescu" din Parcul Naţional din Bucureşti.
 
Evenimentul, ajuns la cea de-a VIII-a ediţie, va începe de la ora 19,30 şi va fi susţinut de formaţia "The Teachers Orchestra".
 
Alături de ei vor urca pe scenă mai mulţi invitaţi, printre care Daniel Iordăchioaie şi Cristian Roman.
 
Printre piesele care vor fi ascultate în spectacol se numără "Suspicious Minds", "Are You Lonsome Tonight", "All Shook Up", "That's All Right", dar şi piese mai puţin cunoscute de publicul larg cum ar fi "For The Good Times", "I've Lost You".
 
Organizatorii îşi doresc ca prin acest eveniment "să readucă în memoria oamenilor pe cel care a fost şi continuă să fie de neegalat, Elvis Presley".
 
"Memorial Elvis Romania" este un brand exclusiv "The Teachers Orchestra" începând din anul 2005, când s-a organizat pentru prima data în România acest eveniment.
 
În cadrul acestui eveniment se mai pot bucura de proiecţii şi multe alte surprize pentru fanii şi admiratorii din România ai regelui rock'n'roll-ului.
 
Video: Elvis Presley interpretând melodia Suspicious Minds.

Etichete Ştiri BucureştiMemorial ElvisElvis Presleyomagiu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live