Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TEATRU NAŢIONAL RADIOFONIC Miercuri, 01 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mădălina Verman

7 Iulie 2014
Vizualizari: 993
Comentează add

Fostul primar de Cluj-Napoca, Sorin Apostu a fost condamnat definitiv, astăzi de instanţa supremă, la patru ani şi şase luni de închisoare cu executare.

Sorin Apostu, condamnat definitiv cu executare

madalina-verman

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Sorin Apostu. Foto: Agerpres Arhivă.

Fostul primar de Cluj-Napoca, Sorin Apostu a fost condamnat definitiv, astăzi de instanţa supremă, la patru ani şi şase luni de închisoare cu executare, în dosarul în care este acuzat de fapte de corupţie.

El a fost acuzat de procurori şi găsit vinovat pentru luare de mită, spălare de bani, fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Iniţial, el a primit, în iulie 2013, o pedeapsă de trei ani şi şase luni cu executare, însă instanţa supremă a admis apelul DNA şi a mărit condamnarea la patru ani închisoare, la care a adăugat un spor de şase luni la pedeapsa principală.

Judecătorii au stabilit că din pedeapsă se va scădea perioada petrecută de Sorin Apostu în arest preventiv de aproximativ un an.

În acelaşi dosar, Monica Apostu, soţia primarului, a fost condamnată la trei ani închisoare cu suspendare, pedeapsă primită  şi de omul de afaceri Călin Stoia.

Fostul primar Sorin Apostu a fost acuzat de DNA că a luat mită 94.000 de euro în schimbul încheierii unor contracte legate de asigurarea parcului auto şi de salubrizare.


Etichete Sorin ApostuprimarCluj-NapocaDNAînchisoaresentinţăcorupţieexecutare

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live