Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: VATRA LUMINOASĂ Sâmbătă, 30 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

30 Mai 2016
Vizualizari: 874
Comentează add

Medicii şi spitalele private din România se află în topul încrederii pacienţilor în componentele sistemului medical românesc, în timp ce spitalele de stat se află pe ultimul loc.

Sondaj: Medicii şi spitalele private din România, în topul încrederii

radiojurnal

 

Medicii şi spitalele private din România se află în topul încrederii pacienţilor în componentele sistemului medical românesc, în timp ce spitalele de stat se află pe ultimul loc în acest clasament, potrivit unui sondaj realizat de IMAS împreună cu Centrul pentru inovaţie în medicină.

Studiul arată că 66% din repondenţi manifestă destul de multă şi foarte multă încredere în medicii din România, în timp ce atunci când este vorba despre spitalele private procentul este de 65%.

Pe ultimul loc în clasament se plasează spitalele de stat, cu nivelul de încredere de 35%, după companiile farmaceutice din România, a Colegiului Medicilor, Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate şi Ministerului Sănătăţii.

Sondajul a fost realizat pe un eşantion de 1.010 persoane, în perioada 1-20 aprilie şi are o marjă de eroare de aproximativ 3%.
 


Etichete sondajmedicii şi spitalele private din Româniaîn topul încrederiiIMAS

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live