Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DE LA „ –” LA „ + ” INFINIT Miercuri, 02 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

22 Noiembrie 2020
Vizualizari: 123
Comentează add

Aproximativ opt din zece români, adică 78% din populația țării, consideră că restaurantele ar trebui redeschise, conform unui sondaj realizat de CURS.

Sondaj CURS privind sectorul HoReCa

radiojurnal

Aproximativ opt din zece români, adică 78% din populația țării, consideră că restaurantele ar trebui redeschise, conform unui sondaj realizat de CURS, la solicitarea Organizației Patronale a Hotelurilor și Restaurantelor din România.

80% dintre românii sunt de acord total sau parțial ca proprietarii de hoteluri, restaurante și cafenele să fie despăgubiți economic de către stat, industria HoReCa fiind una dintre cele mai afectate de măsurile luate în pandemie.

48 de procente ar merge la restaurante dacă acestea ar fi redeschise, cu normele sanitare și de distanțare socială, iar 38% din populație consideră că este foarte important să poată merge în mod regulat la restaurant sau la cafenea.

Sondajul a fost realizat în perioada 2 - 9 noiembrie în rândul populației adulte din mediul urban, pe un eșantion de 1.067 de persoane, cu o marjă de eroare de +/- 3%.


Etichete (ii)horecasondaj

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live