Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Bună dimineaţa, România! Miercuri, 26 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Adrian Lungu, Sălaj

26 Decembrie 2019
Vizualizari: 579
Comentează add

Apel la populaţie să nu solicite ambulanţele şi unităţile SMURD pentru probleme în care intervenţia nu este absolut necesară.

Solicitați SMURD ”numai când e absolut necesar”

adrian-lungu-salaj

Foto: Arhivă/ Gina Poenaru

Medicii de la unităţile de primiri urgenţe fac un apel la populaţie să nu solicite ambulanţele şi unităţile SMURD pentru probleme în care intervenţia nu este absolut necesară.

Îndemnul vine pentru a nu supraaglomera ambulanţele şi pentru a le lăsa să acţioneze în cazurile cu adevărat de urgenţă. 

Nu solicitați ambulanța pentru o banală migrenă sau pentru o simplă durere - atrag atenția medicii specialiști în medicină de urgență din Municipiul Zalău, care îndeamnă populația să înțeleagă că serviciile de preluare a urgențelor medicale trebuie chemate numai atunci când este cu adevărat o situație gravă care nu poate suferi amânare și este nevoie de intervenția medicului sau asistentului medical.

Îndemnul vine având în vedere numărul mare de solicitări ale ambulanței și paramedicilor din perioada Crăciunului și a Anului Nou situație care se repetă an de an.

Autoritățile sfătuiesc populația să cheme ambulanțierii numai în cazul unor situații reale de urgență pentru a nu aglomera inutil unitatea de primire urgențe a Spitalului Județean din Municipiul Zalău.


Etichete smurdsolicitare

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live