Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MATINALII DE WEEK-END Sâmbătă, 01 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alex Lancuzov

8 August 2022
Vizualizari: 309
Comentează add

Primăria Capitalei anunță că din 15 august va aplica un regulament pentru parcările publice votat de Consiliul General acum trei ani, dar care nu a fost pus în aplicare.

Şoferii care încalcă regulamentul pentru parcările publice vor fi amendați

alex-lancuzov

 Arhivă Foto: Atena Teognoste.

Primăria Capitalei anunță că din 15 august va aplica un regulament pentru parcările publice votat de Consiliul General acum trei ani, dar care nu a fost pus în aplicare.

Este vorba despre locuri de parcare altele decât cele pe care le-au trasat primăriile de sector sau care se închiriază în regim de parcare de reședință. Şoferii care nu respectă acest regulament riscă amenzi de 200 de lei și chiar blocarea roților.

"Pentru mașinile parcate neregulamentar acolo unde nu sunt spații de parcare amenajate se vor aplica amenzi de către Poliția Rutieră. Pentru cei care nu plătesc parcarea conform regulamentului de parcări pe spații amenajate se vor aplica amenzi de către Compania de parking, în colaborare cu Poliția locală. În ceea ce privește scanarea automată a numerelor, asta se va întâmpla mai târziu, dar în continuare noi putem verifica orice mașină parcată", a explicat Diana Mardarovici, consilier general.

Locurile de parcare administrate de Primăria Generală au tarife cuprinse între 2,50 de lei și 10 lei pe oră, în funcție de zonă. Tariful maxim ar putea fi redus la jumătate și s-ar putea introduce abonamente de noapte pentru riverani, de 50 de lei pe lună, potrivit unui proiect pe care l-a anunțat viceprimarul capitalei, Stelian Bujduveanu.


Etichete Diana Mardaroviciparcare

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live