Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TOPUL VOSTRU... MUZICA VOASTRĂ (Continuare) Sâmbătă, 04 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radu Dobriţoiu

13 Martie 2019
Vizualizari: 731
Comentează add

Multe dintre cele mai mari site-uri au încetat să mai funcționeze, în ceea ce pare a fi o întrerupere a legăturilor care are loc în întreaga lume.

Social Media şi site-uri afectate de un atac: inclusiv Facebook

radu-dobritoiu

Multe dintre cele mai mari site-uri au încetat să mai funcționeze în ceea ce pare a fi o întrerupere a legăturilor care are loc în întreaga lume.

Facebook, Instagram, WhatsApp, Etsy și site-ul Serviciului Postal US sunt toate afectate de probleme. Alte servicii cum ar fi Twitter și WhatsApp par să aibă și unele probleme aminteşte The Independent.

Nu este clar ce provoacă problema care este doar o lovire a anumitor utilizatori din anumite motive. De asemenea, nu se confirmă cum sau dacă problemele sunt legate de servere sau de atacuri externe. Aceste probleme sunt resimţite şi pe mii de conturi Facebook ale utilizatorilor din România.

Facebook a recunoscut problemele, deși nu a dat detalii despre ce stă la baza acestora şi cum ar fi putut fi provocate.

Potrivit oficialilor Facebook, citati de The Independent, este posibil să fie vorba de un atac la nivel mondial asupra reţelelor de socializare, atac desfăşurat în mod masiv pe data de 13... martie.  Atacul a vizat infrastructuri importante ale reţelelor de socializare.

Atacul afectează în primul rând conturile importante de Social Media şi nu s-a depistat până acum originea acestei ofensive pe internet. Atacul informatic a fost declanşat astăzi, 13 martie, asupra principalelor reţele de socializare. Interesant este însă că nu s-au vizat serverele ci metoda de atac informatic este unică. Sunt ţintite cele mai importante conturi de Social Media şi site-uri importante fără a se ţinti serverele.
 


Etichete atac Facebookatac social mediaprobleme Facebookprobleme social media 13 martie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live