Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PROBLEME LA ZI Miercuri, 28 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Daniela Mănuţă

15 Mai 2019
Vizualizari: 582
Comentează add

SMURD Bucureşti-Ilfov marchează 11 ani de la înfiinţare

daniela-manuta

 Arhivă foto: smurd.ro.

SMURD Bucureşti-Ilfov marchează, astăzi, 11 ani de la înfiinţare, timp în care echipajele au intervenit în peste 668 de mii de cazuri şi peste o jumătate de milion de cetăţeni din Capitală şi din Ilfov au beneficiat de intervenţia promptă a medicilor, asistenţilor, pompierilor paramedici şi a voluntarilor acestui serviciu.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov, Bogdan Toma, a precizat că şi dotările serviciului SMURD s-au diversificat.

Bogdan Toma: Dacă în anul 2008 serviciul SMURD la nivelul Bucureşti-Ilfov dispunea doar de ambulanţe, iată că, în prezent, autospecialele şi tehnica de intervenţie a colegilor de la SMURD s-a diversificat, astfel că, în momentul de faţă, se regăsesc, pe lângă clasicele ambulanţe pe care cu toţii le ştim, şapte motociclete de intervenţie rapidă, şase autospeciale pentru transport personal şi victime multiple, şase unităţi de terapie intensivă mobilă, trei autospeciale pentru intervenţia la dezastre şi accidente colective.

După cum ne-a transmis reporterul RRA Daniela Mănuţă, azi vor fi înaintaţi în grad şase pompieri-paramedici, în semn de apreciere faţă de intervenţiile lor, care au salvat vieţi omeneşti.


Etichete SMURD Bucureşti-Ilfovpurtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-IlfovBogdan Toma

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live