Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: M3 - MUZICA DE LA 3 Joi, 01 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

23 Decembrie 2015
Vizualizari: 906
Comentează add

Surparea terenului din zona Eroilor, cauzată de lucrările la Magistrala 5 de metrou, va fi discutată astăzi la sediul ISU Bucureşti.

Situaţia din zona Eroilor, discutată azi la ISU Bucureşti

radiojurnal

Restricții de circulație în zona Eroilor. Foto: captură video.

La sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti va fi luată în discuţie, astăzi, situaţia din zona Eroilor, unde, în urmă cu o săptămână, s-a surpat terenul din cauza lucrărilor de la Magistrala 5 de metrou.

La întâlnire vor participa primarul interimar al capitalei, Răzvan Sava, şi reprezentanţi din partea constructorului.

"Mutarea oamenilor din zona Eroilor este în continuare o măsură preventivă de siguranţă. Până în momentul de faţă constructorul nu a prezentat o situaţie exactă a lucrărilor din teren. Astăzi este convocat un comandament al situaţiilor de urgenţă, domnul prefect al Municipiului Bucureşti a convocat această şedinţă la solicitarea primarului general, la care a fost invitat constructorul pentru a preciza clar termenele de executare a acestor lucrări şi stadiul acelor lucrări", a spus purtătorul de cuvânt al Primăriei Capitalei, Alexandru Ichim.

Primăria Capitalei a introdus restricţii de circulaţie în zona Eroilor, iar 14 persoane şi-au părăsit locuinţele aflate în apropierea zonei afectate.

Primăria a verificat modul în care constructorul derulează activitatea în zonă, a solicitat documente care au stat la baza avizelor de lucru şi împreună cu Inspectoratul de Stat în Construcţii lucrează la un raport privind situaţia generală din zona Eroilor.

Potrivit conducerii Metrorex, constructorul a început lucrările pentru consolidarea perimetrului şi a imobilului din zona Bulevardul Eroii Sanitari. 


Etichete restricţii de circulaţiezona eroilormetrousurpare terenpurtătorul de cuvânt al Primăriei CapitaleiAlexandru IchimISU Bucureşti

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live