Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ISTORICA Luni, 18 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Paul Poteraşi

8 Mai 2011
Vizualizari: 2743
Comentează add

Mii de fani ai Shakirei au îndurat ploaia şi frigul pentru a participa la concertul artistei din Piaţa Constituţiei. În deschiderea spectacolului pe scenă au urcat Smiley şi Bosquito.

"Singing in the rain" cu Shakira "Singing in the rain" cu Shakira - Conține video

paul-poterasi

Shakira în concertul din Piaţa Constituţiei. Foto: Reuters.

Mii de fani au îndurat sâmbătă seara ploaia şi frigul pentru a participa la concertul columbiencei Shakira, susţinut în Piaţa Constituţiei.

Spectacolul face parte din turneul de promovare a celui mai nou album al artistei, "Sale el Sol".

În deschiderea show-ului pe scenă au urcat Smiley şi Bosquito.

O parte dintre fani, deşi au plătit sume importante pentru tichete, au preferat, când a început ploaia, să renunţe şi să plece spre case.

Totuşi, mulţi fani au rămas hotărâţi să nu cedeze în faţa vremii şi asta chiar dacă erau uzi până la piele.
    
La ora 21,30 Shakira a apărut pe scenă şi şi-a început reprezentaţia.
    
"Bună seara, Bucureşti! În ciuda ploii, ne vom simţi bine şi, reţineţi, în această seară sunt doar a voastră", a spus artista în deschiderea spectacolului.

Video: Mesajul transmis de artistă în deschiderea spectacolului (Sursă: Youtube).

    
Dintre câtecele intepretate de Shakira n-au lipsit hit-uri precum "Loca", "She Wolf", "Ojos asi", "La tortura" sau "Inevitable", "Sale el sol" sau "Te dejo, Madrid".
    
Artista şi-a schimbat de mai multe ori ţinutele de-a lungul spectacolului, lăsând spaţii destul de mari între reprezentaţii.
    
Două fane norocoase ale artistei din Columbia au avut ocazia să urce pe scenă şi să danseze împreună cu aceasta.
    
Finalul spectacolului a adus o ploaie de confetti şi două dintre hit-urile cu mare priză la public, respectiv "Hips Don't Lie" şi melodia compusă pentru Cupa Mondială 2010 "Waka, Waka".

Al doilea concert în România

Concertul susţinut în Piaţa Constituţiei a fost cea de-a doua reprezentaţie a artistei în România, Shakira concertând în 2006 la Timişoara în faţa a peste 20.000 de spectatori.
    
Cel mai recent material discografic al Shakirei, "Sale el Sol", lansat în octombrie 2010, a debutat direct pe prima pozitie în Billboard Top Latin Albums şi pe locul al şaptelea în Billboard 200, unde a rămas timp de 12 săptămâni consecutive, în timp ce single-ul "Loca" a făcut înconjurul lumii, clasându-se pe primul loc în topurile din America Latină şi Europa.
    
Shakira este singurul artist care are nu mai puţin de patru single-uri în clasamentul celor mai bine vândute 20 de piese ale ultimului deceniu, printre care se numără şi celebra "Hips Don't Lie", cel mai bine vândut single al secolului al XXI-lea, piesă care a ocupat poziţia întâi în topurile muzicale din 55 de ţări.


Etichete ShakiraconcertBucureştiPiaţa ConstituţieiSmileyBosquito

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live