Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - SUCCESELE MUZICII ROMÂNEŞTI Sâmbătă, 04 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

1 Iunie 2017
Vizualizari: 812
Comentează add

Şi în urmăroarele cel puţin 2-3 zile nu va fi grevă generală. Controlorii de trafic aerian vor relua protestul dacă proiectul bugetar pentru 2018 nu urmează calea stabilită.

Sindicatul de la ROMATSA exclude o grevă în minivacanţa de Rusalii

radiojurnal

   Foto: Arhivă.

Controlorii de trafic aerian nu vor intra în grevă în timpul minivacanţei de Rusalii, a dat asigurări ieri preşedintele Sindicatului Serviciilor de Trafic Aerian din România, Gabriel Tudorache.

Gabriel Tudorache: Garantăm, vacanţa care urmează nu va fi afectată sub nicio formă de nicio grevă generală. Chiar mai mult, inclusiv încă două, trei zile cel puţin, 100% nu se pune problema unei greve generale. Nu au de ce să sufere cetăţenii României pentru incompetenţa şi poate chiar reaua-credinţă a celor care se fac vinovaţi de tot ceea ce se întâmplă aici.  

Gabriel Tudorache a adăugat, însă, că greva generală a controlorilor de trafic aerian va fi reluată dacă proiectul bugetar pentru 2018 nu va fi trimis forurilor internaţionale, aşa cum s-a stabilit.

Sindicatul Serviciilor de Trafic Aerian din România, din cadrul ROMATSA, a organizat marţi o grevă generală, care a fost întreruptă după trei ore.

Greva a perturbat zborurile de pe aeroporturile din România şi cursele care au traversat spaţiul aerian al ţării noastre. 


Etichete romatsacontroloritrafic aeriangrevăminivacanţaRusalii

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live