Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Vineri, 29 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Carmen Vulcan, Sibiu

16 Ianuarie 2020
Vizualizari: 265
Comentează add

La ediţia din acest an a Târgului de Turism de la Viena participă 800 de expozanţi din peste 80 de ţări, iar anul trecut târgul a avut peste 150.000 de vizitatori.

Sibiul participă, începând de astăzi, la Târgul de Turism de la Viena

carmen-vulcan-sibiu

 Sibiu. Foto: sibiu.ro.

Sibiul participă, începând de joi, 16 ianuarie, la Târgul de Turism de la Viena. În cele patru zile de târg, municipalitatea sibiană va prezenta materiale de promovare tipărite, broşuri şi hărţi, iar un reprezentant al Primăriei Sibiu va fi prezent la stand pentru a oferi informaţii despre obiective turistice şi despre evenimentele cu tradiţie care au loc în oraş.
 
La ediţia din acest an a Târgului de Turism de la Viena participă 800 de expozanţi din peste 80 de ţări, iar anul trecut târgul din capitala Austriei a avut peste 150.000 de vizitatori.
 
“Austria este una dintre ţările din care sosesc multi turişti la noi, în Sibiu, unul dintre factorii decisivi fiind legătura facilă, prin zboruri directe de pe Aeroportul Internaţional Sibiu. De aceea, am considerat că este o piaţă de pe care putem atrage în continuare turişti în Sibiu şi că este potrivit să ne prezentăm oferta direct celor care caută destinaţii de vacanţă la Târgul de Turism din Viena.”, a declarat primarul Astrid Fodor, citat de comunicatul de presa transmis de Primăria Sibiu.

Etichete Astrid FodorSibiuturismvizitatori

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live