Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Bună dimineaţa, România! Joi, 04 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Daniela Mănuţă

12 Iunie 2015
Vizualizari: 2137
Comentează add

Serviciul pentru Intervenții și Acțiuni Speciale din cadrul Poliției Române a sărbătorit astăzi 20 de ani de la înființare.

SIAS sărbătoreşte 20 de ani SIAS sărbătoreşte 20 de ani - Conține video

daniela-manuta

Foto: Poliţia Română.

Serviciul pentru Intervenții și Acțiuni Speciale din cadrul Poliției Române a sărbătorit astăzi 20 de ani de la înființare.

Structura este specializată în intervenții la infracțiuni comise cu violență, intervenții pirotehnice și în misiuni cu substanțe chimice, biologice, radiologice, nucleare și explozivi.

"Serviciul pentru Intervenții și Acțiuni Speciale este o structură de elită a Poliției Române, o componentă fără de care nu se poate face nicio acțiune în momentul de față. Aveți o misiune extrem de importantă în tot ceea ce înseamnă finalizarea dosarelor penale, aveți rolul și locul dumneavoastră în sistemul de apărare, ordine publică și siguranță națională", a transmis inspectorul general al Poliției Române, chestor general de poliție Petre Tobă, luptătorilor S.I.A.S.

Sunt peste 20 de ani de când, la Brigada pentru Apărarea Ordinii și Liniștii Publice din cadrul Poliției Capitalei se înființau grupele de "fulgerei", pentru ca apoi să se înființeze, odată cu Brigada pentru Combaterea Criminalității Organizate, Serviciul Intervenții, format din 15 polițiști, se arată într-un comunicat al Poliției Române.

Astăzi, la nivel național, sunt peste 1.400 de luptători de elită ai Poliției Române, care pot face față celor mai exigente provocări. 

Clip de promovare a S.I.A.S. Sursa: Poliţia Română.


Etichete Serviciul pentru Intervenții și Acțiuni SpecialePoliţia Românătrupe de elităchestor general Petre Tobăaniversare

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live