Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: "ANTENA PARTIDELOR PARLAMENTARE" (emisiune conf.Legii 41/1994) Luni, 19 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Leni Trandafir

10 Martie 2016
Vizualizari: 1605
Comentează add

Oul şi sănătatea părului

Sfaturi practice: mască pentru păr

leni-trandafir

Foto: Pxabay.com

Ştim cu toţii cât de sănătos este oul în alimentaţie, dar el poate deveni şi un ingredient de bază în prepararea multor produse cosmetice cum ar fi măştile, şampoanele şi cremele, pe care le putem produce singure, acasă. 

Albuşul, gălbenuşul, sau oul întreg în combinaţie cu mierea, zeama de lămâie, sau fructele şi legumele sunt componentele de bază ale acestor cosmetice handmade.  

Gălbenuşul de ou, spre exemplu, conţine multe substanţe nutritive care hrănesc părul, făcându-l mai sănătos şi mătăsos. Vă recomand să folosiţi gălbenuşul a două ouă pe post de mască pentru podoaba capilară. Amestecaţi gălbenuşurile şi apoi masaţi-vă părul cu ele, pornind de la rădăcină şi continuând pe toată lungimea lui.                                                                       

Când simţiţi că toate firele au intrat în contact cu gălbenuşul, asezaţi-vă pe cap o cască din folie de plastic, peste care puneţi un prosop cald. Staţi aşa timp de 30 de minute, după care vă clătiţi şi vă limpeziţi părul cu oţet diluat în apă.    

O astfel de mască naturală va fi un adevărat răsfăţ de vitamine şi minerale pentru păr şi îl va regenera.     

    


Etichete sfaturi practicemasca pentru parla minut

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live